Leivonnaiset ja pitopalvelu

Valmistamme makeat ja suolaiset tarjoilut juhlaan ja arkeen toiveidesi mukaan. Hoidamme tarvittaessa mielellämme myös tilaisuutesi koristelun, kattauksen ja tarjoilun. Alla löydät esimerkkejä leivonnaisvalikoimasta ja hinnastosta. Kaikki tuotteemme ovat vähälaktoosisia (paitsi suklaita sisältävät), suurimman osan tuotteista teemme tarvittaessa lisämaksusta laktoosittomana tai gluteenittomista raaka-aineista (huomaathan, että tuotteet valmistetaan kuitenkin samoissa tiloissa). Ilmoitathan tilatessasi myös allergiat ja niiden vakavuuden, niin huomioimme ne.

Lähetä tilauksesi tai tiedustelusi sähköpostiin tai soita, osoitteen ja numerot löydät yhteystiedoista. Teethän tilauksen viimeistään kaksi viikkoa ennen toivottua ajankohtaa, sähköpostitse jätetyissä tilauksissa otamme sinuun yhteyttä seuraavan päivän aikana. Leivonnaiset ovat noudettavissa sopimuksen mukaan (Puolamäentie 190, 31860 Tursa) ja toimitamme tuotteet myös vaikka kotiovelle edulliseen lisähintaan. Päätoiminta-alueenamme on Punkalaidun ja Urjala, mutta tilanteen mukaan myös muu Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alue. Kuljetuksesta veloitamme tapauskohtaisesti, kysy tarjoustamme. Emme postita leivonnaisia. Noudettujen leivonnaisten osalta vastuu tuotteiden kunnosta ja kylmäketjun säilymisestä noudon jälkeen on asiakkaalla.

Löydät meidät myös Facebookista, sieltä näet lisää kuvia!

Täytekakut

Täytekakut tehdään toivomiesi värien ja makujen mukaan. Makuvaihtoehtoina mm. vadelma, mansikka, suklaa, valkosuklaa, mustikka, karpalo, mango, vanilja, sitruuna... Näitä voit yhdistellä makusi mukaan.

Juustokakut

Juustokakut tehdään esimerkiksi Digestive- tai Dominopohjaan, täytteet ja koristelut toiveiden mukaan. Makuvaihtoehtoina mm. mustikka-vanilja, minttusuklaa, lakritsi-vadelma ja lime-valkosuklaa.

Pikkuleivät

Pikkuleivistä teemme esimerkiksi kahdenkertaisia pikkuleipiä sokerilla tai koristeilla, cookies-pikkuleipiä, lusikkaleipiä ja koristeltuja pikkuleipiä eri mauilla ja haluamallasi muodolla.

Suolaiset

Teemme voileipäkakkuja ja muita suolaisia tarjoiluja. Voileipäkakuissa makuina mm. kinkku, lohi ja kasvis. Teemme myös erilaiset pasteijat, piirakat, kiusaukset ja vaikka kokonaisen pitopöydän toiveidesi mukaisesti.

Muut leivonnaiset

Pyrimme toteuttamaan myös muut toiveesi, esimerkiksi Bebe-leivokset ja kuppikakut, joten kysy rohkeasti.

Hinnasto (hinnat sisältävät alv:n 14 %)

Perustäytekakut (kerma-, hedelmä-, kinuski-, marjapäällysteellä)

Peruskakkujen hinta 2,30 € / hlö. Koot 5 hengen välein (15, 20, 25, 30, 35 jne.)

Isotöisemmät kakut, kuten hää- ja fantasiakakut hinnoitellaan tapauskohtaisesti, alkaen 2,80 € / hlö, minimihenkilömäärä 20. Laktoosittomat tai gluteenittomat kakut +5€.

Kakku kuvalla

Tilaa persoonallinen kakku omalla kuvalla, hinta + 5 e peruskakkuun. Lähetä haluamasi kuva sähköpostiin asiakaspalvelu@juhlaminttu.fi tai sovi puhelimitse muusta toimitustavasta. Jos tilaat pelkän kuvan, hinta on A5 tai pienempi 10e (sis. postituksen) ja A4 kokoinen 14e (sis. postituksen). Kuvan mukana saat ohjeet käyttöön. Huom: kuvan käyttöoikeudesta vastaa tilaaja.

Kuvia ei väliaikaisesti voi tilata.

Juustokakut:

n. 15-20 hengen juustokakku alkaen 35 €

n. 25-30 hengen juustokakku alkaen 45 €

Hää- ja muut erikoisjuustokakut alkaen 2,5 € / hlö.

Pikkuleivät:

lusikkaleivät 0,60 €/kpl

kahdenkertaiset pikkuleivät sokerilla 0,50 € / kpl, kuorrutteella 0,80 € / kpl

koristepikkuleivät tai -piparit toiveesta riippuen 0,80-1 € / kpl

Minimitilausmäärä pikkuleivissä 30 kpl.

Bebe -leivokset 1,50 €/kpl

Kuppikakut:

kuorrutteella ja koristeilla toiveesta riippuen 1,50-2 € / kpl

Voileipäkakut:

hinta raaka-aineista riippuen esim. kinkku 3 € / hlö, lohi 3,5 € / hlö. Minimihenkilömäärä 15. Isommat henkilömäärät tapauskohtaisesti. Huomioithan, että jos tilaisuudessa ei ole muuta tarjottavaa, kannattaa kakku tilata suuremman väkimäärän mukaan.

Pitopalvelu

kysy tarjousta pitopalveluun, meiltä saat myös menuvaihtoehtoja halutessasi.


Muiden tuotteiden (mm. vegaaninen) hinnat sopimuksen mukaan. Jos tilaat suuremman määrän, teemme sinulle pakettitarjouksen.


Ota yhteyttä asiakaspalvelu@juhlaminttu.fi tai 045 6337955 (Niina) / 040 8296794 (Irene) ja kysy lisää!